مشاوره در دعاوی رقابتی و ضدانحصار
تپسی فود در پاییز گذشته از رفتارهای انحصارگرانه اسنپ فود به شورای رقابت شکایت کرد. در این صفحه شما میتوانید روند پرونده و هر اتفاق جدیدی را در این حوزه پیگیری کنید.
این شکایت با محوریت «ایجاد مانع برای ورود رقبای جدید به بازار» با استفاده از محدود کردن رستورانها به همکاری با سایر پلتفرمها انجام شده است.
تپسیفود خواهان ایجاد بازار رقابتی سالم به دور از انحصار و رفتارهای ضدرقابتی است. مرکز مطالعات توسعه و رقابت در تلاش است تا اتفاق خوبی در زمینه جلوگیری از بروز رفتارهای ضدرقابتی رقم بخورد و نشان داده شود که این رفتارها بازار را به سمت انحصاری شدن میبرد و نفع مصرفکننده را به طرق مختلف تحتتاثیر قرار میدهد. این موضوع برای آینده این بازار آسیبزاست. اکنون با جمعآوری اطلاعات حقوقی و اقتصادی تلاش شده است تا شورای رقابت به عنوان مرجع قانونی صالح جهت رسیدگی به این دعاوی، رأی خوبی صادر کند و فضای رقابتی در این بازار بیشتر حاکم شود.
لازم به ذکر است؛ اکنون در دنیا بیش از 120 کشور جهان با رفتارهای محدود کننده رقابت برخورد میکنند. همچنین در اتحادیه اروپا با تصویب قانون بازارهای دیجیتال در مقابل اینگونه رفتارها از سمت پلتفرمهای بزرگ میایستند و به آنها اجازه نمیدهند که در قراردادهای خود از قراردادهای انحصاری به شیوههای مختلف نظیر تخفیف مشروط استفاده کنند یا برای رستورانهای طرف قرارداد شرط منع همکاری با رقبا بگذارند.
به همین علل تپسی فود در پاییز گذشته از رفتارهای انحصارگرانه اسنپ فود به شورای رقابت شکایت کرد. در این صفحه شما میتوانید روند پرونده و هر اتفاق جدیدی را در این حوزه پیگیری کنید.